Usínání
Anotace: ...kapka černého humoru :o) J.C.s
v záplavě květin, ztichlých hlasů
varhan hudby hlahol zní,
svíce, žhnoucí pro okrasu
rekviem na duše spásu...
to mé je přání poslední
dojemné zaznívá slovo,
to knězovo je nebo čí?
však může být i přítelovo
jen ruce ztěžklé nad olovo
sotva mi něco odlehčí
je blažené to usínání,
slz nemusí až pohár být,
teď klidu dostatek je k mání
takže nedozvím se ani
kdy bych se měl probudit..
Komentáře (4)
Komentujících (4)