JESTLI
Anotace: jsi má životní droga občas trochu viróza
Jestli mě máš ráda
A jestli budeš chtít
Jestli se nebojíš
Můžeš si mě vzít
Jestli jsem tvý menu
Pak můžem klidně jít
Třeba do lékárny Benu
Fénixe políbit
Sem tam bejváš mimo a taky někdy za
Jsi má životní droga občas trochu viróza
A já z tebe šílim
Touhou se zalykám
Milostný písně kvílim
Jsi má Láska veliká
Tak jsem z tebe mimo a taky někdy za
Jsi má životní droga občas trochu viróza
Přečteno 234x
Tipy 14
Poslední tipující: Now, Dreamy, Emily Říhová, Rozmarýna, Donne, šerý, mkinka, Vivien, Fany, Iva Husárková
Komentáře (6)
Komentujících (6)