Anotace: ...
chlapi co chodí sami na pivo
vypadají smutně
mají deprese
předtím než dostanou
první pivo
ruka se jim roztřese
bojí se černých andělů
kteří by se mohli snést z nebe
andělé mají tyčové mixéry
místo tváře prdel
chlapi musí rychle pít
někteří začnou šílet
tlačí do sebe pivo za pivem
oddalují tím jejich přílet
po pátém pivečku
přestanou se třást
všechno už je v pořádku
můžou se zase smát
Tak toto vysvětluje mnoho.. :D
a že jich tedy s tím strachem JE.
Představa ..toho anděla mě opravdu pobavila.*
24.09.2020 10:22:42 | jenommarie
Trochu jsem se v tom ztratil ale poslední sloka je pohoda a to mám rád ;-)
24.09.2020 08:44:15 | petrzal