Přátelství na dálku otevírám.
Anotace: Ze sbírky Můj svět 2015
Přátelství na dálku otevírám.
Nejčistší city nezapírám.
Přátelství na upřímnost otevírám.
Faleš nepoznávám.
Přátelství na dobro otevírám.
Vím, že otevřenou náruč mám.
Dojetím vše zpečetím.
Už vím, kam patřím.
Už vím, že se neztratím.
Přátelství na věčnost odemykám.
Klíč neprodám. Klíč neprodám.
Až moc jej ráda mám.
Přečteno 171x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, V.N.Losinský, Tomcat, Psavec, Dejvis
Komentáře (8)
Komentujících (4)