Básníci co psali podzimu
Dopisy zvací
Stranili chladnému režimu
Najdem se tací
Vzývali mlhy a deprese
Vyhnali léto
Kdo z nás kříž statečně ponese
ve chvíli této?
Proradní zastupci slastí jsou
brzo už zváni
K jednání do Čierne na Tisou
Budem se bránit!
Jedno že otálí s podpisem
Chceme zem chladnou
Studené okluzní fronty sem
v noci už vpadnou!