Zase usínám sama,
smutná a zraněná.
V mém osobním vesmíru,
před tebou chráněná.
Ledové polštáře,
tiše se chechtají.
Mým slzám bezradným,
co po tváři se toulají.
Do srdce zavál,
z tvých oči chlad.
Před dveřmi lásko,
nechals mě stát.
Už nebudu křičet,
prosit a plakat.
Láska nedá se
na soucit lákat.
Už navždy budu,
usínat sama.
ST, vážně nádherná. Snad existuje někdo, kdo ví jak nás milovat, aniž bychom mu to museli říkat..
28.09.2020 12:47:29 | BluefoXx
Jajjo ..nedá..a jistě navždy ne.;)
Smutné, ale moc hezky napsané.*ST
25.09.2020 23:43:40 | jenommarie
Něco končí, něco právě začíná,
láska je někdy marnivá,
podzim, zima a jaro je tu zas,
nový plamínek srdce zahřívá.
;-)ST
25.09.2020 22:25:08 | Tomcat