ta blízkost hodin
vteřin se vzdalujících
pevný bod
mizící bez povšimnutí
sotva znatelný
maratónec noci
v souhvězdí dne
se stravující
na kolotoči svět
otočka střídá otočku
řetězu zacinkání
připomene výhybku
vystupovat
vážení
nebo je libo
s hlavou vpletenou
do řetězu
absolvovat jízdu
pozpátku?
Jeden den, jako druhý den, a za týdnem stále dál.
Já se to snažím nohama brzdit... nikdo mi nepomůže a sám to nezvládám. Vůbec si nedokáži představit, jak čas utíká chudince jepici?
26.09.2020 01:32:58 | šerý
Ta je hezká Zdeni, na můj dnešek sedí jak ušitá na míru, snad se z toho kolotoče vyspím.. ST
26.09.2020 00:45:01 | Vivien
Někdy se zdá..že sedíme v protisměru a ta jízda se nedá zaSTavit.**ST ;)
25.09.2020 23:35:54 | jenommarie