V dešti
hrajícím na okenní
tabule a parapety
tóny podzimu
nacházím úlevu
Ten zvláštní uklidňující
pocit ze zastavení se
to ticho, které nikam
nespěchá a jen tak stojí
na místě opřené o sloup
Slova se taky zastavila
a rozpadla na molekuly
co se samy pokouší
složit zase dohromady
ve smysluplný celek
Tak uvidíme
kdo nám zanotuje příště
Déšť je neuveritelnou studnici inspirace.
27.09.2020 22:17:45 | Vivien
to rozhodně, asi jako všechny aspekty přírody a ročních období - aspoň pro mě :-)
29.09.2020 12:24:52 | Denael