Anotace: ..
teplákové lifestyle
mě každé ráno vítá
a žehná mé lhostejnosti
.,
můj hardwere
je tak těžkopádný
že už nejsem schopen
funkčně myslet
,.
hmota nacpaná chemikáliemi
která nahnutá nad propastí
čeká na další diagnózu
Dokud nechodíš nahý ..tak je to ještě dobrý:D ;)
26.09.2020 20:54:16 | jenommarie
Páči sa mi.:)
26.09.2020 14:52:29 | Guldrun
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?