Voliéra
Vzduch z nosních děr mi přivřel oči
jako bych se nemohl úplně nadechnout
jako bych už musel navždy mlčet
a držet ruce v pěsti
ty stejně nic nerozbijí
ta voliéra kolem mě
co úsměv zastaví už v počátku
to ta voliéra co zabalila srdce
jak křižáci mouchy v pavučinách
pomoc mi je rozplést
roztrhat na kusy
a slib mi
že už další pavouci nepřijdou
alespoň mi to slib
Přečteno 208x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, J.Karasová, Akrij8, mkinka, ARNOKULT, jitoush, Frr, Donne
Komentáře (4)
Komentujících (4)