v konečcích opisuji
ze záchrany kruh
až když zavoláš
už se neohlédnu
abych ze srdce
neměla kámen
na temeni hoře
stejně zašeptám zítřek
položím prázdno
mezi kapky mlze
snad někde řeka
pro moje moře
vytvoří se
pak odpluju nikam
na první loďce z třísek