Anotace: stručný popis prázdninového odpoledne prožitého mezi batohy a špinavým oblečením právě přivezeným z tábora.ale není to moc poznat...
Druhá sloka mi silně připomíná Jiřího Ortena, moji srdeční záležitost, takže nemůžu jinak , než 100, rozhodně žádné vykrádání, ale kopec originality!
17.04.2007 19:14:00 | journeyman
Díky za komentář, někdy to zkusím... Zatím jsem asi moc velká tradicionalistka.... Každopádně Díky :o)
09.03.2007 15:52:00 | prostějanek