pražská teta Anežka
jezdí dělat reiki
ňákýmu koňovi
a hodně pije
protože jí to uklidňuje
.,
svět je nevychovanej
ufňukanej ignorant
"přijeď se podívat
budu péct švestkovej koláč"
volala mi teta Anežka
ve tři ráno
Teta z jinýho světa...
Mám takovýho kolegu. Naštěstí si na noc vypínám zvuk. On stejně druhej den neví, že někam v noci volal... :)
12.09.2023 13:46:05 | Koala
StaroSTlivá teta :D ;) *ST
27.09.2020 18:49:12 | jenommarie