Krásně ses mi na dnes zdála ,
slastně , něžně muchlovala
a po přitom sladkém snění
vlhké bylo probuzení .
Budeš-li se takto zdáti
častěji já musím práti ,
neb koncem týdne ,, pravím ženo ''
ložní prádlo všechno , již je naškrobeno .
Né každý je snivec snivý
ještě umí skládat rýmy.
Do snu mezi peřeje
milá ho vždy zahřeje.* :)
28.09.2020 15:58:23 | jenommarie