Ležím v posteli.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020
Ležím v posteli.
Psi štěkají.
Oči míhají po všech zdí.
Ještě pár hodin do půlnoci.
Kdy už ten krásný sen ke
mě skočí?
A možná i sny potřebují spínače.
Možná světlušky a hlídače.
Možná si sen chvilku počká
pod víčky i pod novými střevíčky
bude hrát sonáta pro kočičky
i pro jejich spokojené dušičky.
Tak sen bude mňoukat
nebo příst
a pozor kouzelník v něm
také musí žít.
A smích.
Pozor, nechci už bdít.
Načechrat peřinku a na kutě jít.
Slovo se mi bude zdát
a kocourek mi přijde zazpívat.
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Dejvis, Emily Říhová, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, ARNOKULT, petrzal
Komentáře (6)
Komentujících (3)