Anotace: ;-D
-----------------
všichni čerti s ní dnes šili
i když na ní čtyři byli
další dva by nestačili
------------------
ským,čím a proč?
02.10.2020 19:38:13 | takova
hm, ocenim aspon rytmus, slovesama si me nedostal.
29.09.2020 21:48:42 | praetorian
nebýti sloves , nebýti rytmus ; já to mám ode pocitu
10.10.2020 18:42:24 | Báček
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?