------------------------
Asik se dneska zabiju ,
lahváčem ,
přímo do kebule.
Mi přijde , že ten svět
je snad zufalejší nežli
JÁ
-------------------------
(jsem zapoměl že jsem koupil jen tři)
jé to bych klidně s tebou,zabití lahváčem, by bylo prtma,tak 10 a prázdným
02.10.2020 19:36:26 | takova
Au ..:D
30.09.2020 08:51:28 | jenommarie