~~~~~~~~
Dobrý den
dobrý,dobrý den
to pro letošní podzim
se splnil sen
že už může klidně a bez řečí
a podle kalendáře
shazovat listí ze stromů
i nebe se rozbrečí
podzim s radostí prožene papírové draky
při drakiádě odfoukne mraky
ale nebojte
slunce nechá občas hřát
babí léto má rád
ať mohou i houbaři startovat
sem tam jim shodí na hlavu šišky
spadnou i ořechy z výšky
a když to podzim přestane bavit
bude silničáře škádlit
ano,trochu sněhu podzimního
trochu větru ledového
sem tam mlhy
jinovatka
nosí se rukavice i čapka
a na zahřátí voňavé
víno svařené.
~~~~~~~
Dobrý den
..dob rý dob rý dob rý DEN :D
a z vesela vesela vesela vesela
podzimem jdem.*ST ;)
30.09.2020 19:10:43 | jenommarie