Klíč
Anotace: Zavřely se dveře.
Zavřely se dveře.
A není zámku ani klíče
není kliky k otevření
nic tam není, nic tam není!
Jen únava ze zjištění,
že se budem muset bít
aby šly zase otevřít.
Přečteno 207x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)