Se změnami se srovnáváme každý den,
proč podzimní čas je jimi tolik zahalen.
Snad chceme jenom déle spát a snít
do klubka svojí duši zabalit.
Víš..ale uvnitř to hřeje
stále tam svítí Slunce..
usměj se a řekni si..
že máš se dobře;). *ST;)
01.10.2020 13:08:06 | jenommarie
Jj já se skoro pořád usmívám
navzdory nepřízni okolí.
Slzy smutku ve tváři nemívám,
na duši nic mě nebolí :-)
01.10.2020 14:08:24 | petrzal