Sbírka: Vzdoromládí
Noční ržání, koně
už si pro ně jedou
a cinkají.
Sype se na ně
popel a síram,
umírá poslední - hyne
na kraji.
Život, pouta, půst,
Zpětný chod úvahami,
ohňová hudba -
hořící vyrhany.
Svět pod námi daleko
chvěje se
a poskakuje.
19.12.1985