Nerozhodné nevím a možná
jsou jak hloupá zaklínadla
co druhé v šachu zbytečně drží
s nimi vyhrát jde jen stěží...
Hodně štěstí Amiradi... (*)
08.10.2020 17:00:02 | Emily Říhová
Tvá cena je nezměrná, někdy uděláme i pár kroků zpět,abychom zvládli jít kupředu, milá Amiradi, pěkně napsané
03.10.2020 22:17:39 | Akrij8
Tahle dvě slova si nepouštej blíž,
v kouři a v mlze, nezabloudíš,
sama vždy umíš najít ven směr.
Vím že to bolíbýt v nejistotě.
Pochyby nehledej to pevné máš
..sama v sobě.
On nenechá tě jít když bude vědět. *ST;)
Hodně štěstí milá Amiradi a měj se pěkně
03.10.2020 22:08:22 | jenommarie