Anotace: ...
Ne Valmez, ale Velmez :-). Velké Meziříčí. Jakej sraz, kdy a kde to je? To mě zajímá...:-)
12.03.2007 10:38:00 | lidus
Dík za tu "svadbu" vážně jsem si toho nevšimla. Jestli tě znám osobně, to nevím, spíš ne. A že bych byla nějak extra dobrá v rozkrývání básniček? Ale ne, jenom mi připadá, že z těch tvých to vyloženě křičí. Tak přeju hodně štěstí.
P.S. Jeden malý úsměv pro tebe: :-)
10.03.2007 19:38:00 | lidus
Ahoj, milé Dítě, je to krásný, ale je mi tě líto, když vidím, jak se trápíš.
09.03.2007 17:56:00 | lidus