Na chvíli
Na chvíli vykročit
z asfaltu na šťavnatý,
zelený trávník
Na chvíli zapomenou
na žízeň po vědění
Na chvíli odstřihnout
rozum a myšlení
Na chvíli se nesnažit
Být mistrem světa
Krytých dvorců
Na chvíli zakotvit
V přístavišti rozhovoru
Bez neustálého poměřování
Brutto výtlaku
Přečteno 176x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, šerý, Vivien, Now, Donne, Frr, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)