Sbírka: Vzdoromládí
Mám na dlani
oslnění
Není nad to
hovadským stádem jít
a dupat
Hoří půda
Akáty se sklání k zemi
Udá se někdy zrnko prachu?
Nerad se slyším
já tetřev
z nouze ctnost
Opilost zůstává mi svědkem
Belhání a skomírání
tam někde na ulici
normální život
Chodidla se boří do asfaltu
a buben se raduje
Jdu s ním
Tam někde na ulici
počítám s tebou