Anotace: ......tím Rudolfem samozřejmě myslím našeho byvšího milého císaře Rudolfa II...., takže všem přeji rohlíčky obzvláště propečené....
Líbí se mi jak píšeš, ale uvědom si, že nejsi sama, jsme jednota, není potřeba si myslet, že jsme odděleni a sami! Nikdy nejsi sama! Za mě historie je velký podvod, tak psaní, i když fascinující o naší rádoby minulosti, je možná poutavé a pro někoho zajímavé, pravda je jinde :O)
07.10.2020 17:40:08 | Crazymike