Anotace: "Zničit krtka"
Utichl den, semafor zabliká, děti, už není důležitá matika, teď jde hlavně o životy. Každý devátý musí být přeci nakažený. Nebo k sakru kolikátý. A nevadí, když nebude, za Koptu si uděláme čárky třeba dvě.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?