Plamen zamilovaných

Plamen zamilovaných

Anotace: :-)

Vzpomínám...

vzpomínky bolí,

a vzpomínky na ni bolí víc,

než dokážu vyjádřit slovy...

Nemám strach, že zapomenu,

protože chci zapomenout...

Bude to pro nás oba lepší,

na světě je mnoho holek hezčích...

Než však skončím a udělám tečku,

chci říct, že udělám vše pro to, aby láska nezhasla,

a plamen zamilovaných hořel věčně.
Autor Tomáš Přidal, 09.03.2007
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

hlavně ničeho nenechávej,jen piš dál a snaž se...

09.03.2007 20:48:00 | Terim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel