Anotace: -.-.-.-
na mísu já usedl
a větřík zlehka popustil
to mi problém netropí
covida že jistě nemám
záhy jsem se přesvědčil
do čaje já ráno dal jen
lístčů pár konopí
...a jsou po něm prdy voňavý?...;-)
09.10.2020 13:52:57 | Marten
si pif ;-)))
09.10.2020 15:39:25 | Báček
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?