Anotace: Tak tedy to mé "čínské období". Je to jedna z prvních říkanek, které jsem ve 13nácti napsala. Ale abych vše nesváděla na toho Mathesia, ještě před tím mne zaujala jedna stařičká semaforská píseň (asi "Špatný počasí"), v ním je sloka- napíšu ji do básně...
...tak tahle je skvělá...miniatura...;-) připomíná mi to Ping Sin, znáš?
https://www.cesky-jazyk.cz/citanka/ping-sin/hvezdy.html#axzz7I3PICBLs
...jen by to chtělo rozčlenit a byla by to působivá báseň...rada pro všechny tvý díla...;-D
15.01.2022 16:34:39 | Marten
Dík za uznání. Ping Sin neznám. Co se týče členění, nemá k tomu podmínky (viz vysvětlení v dalších mých komentářích).
19.01.2022 13:45:01 | Bordža