Moje báseň musí být křiklavá.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020, vznikla na základě aktuální situace
Moje báseň musí být křiklavá.
Strach jíst! Prosím dost!
Ať už je pryč ta nemoc!
K čertu dělá i bolavé duše!
Život si divně zpívá.
Nejsme z plyše!
A tak prosím o milost!
Trápení už bylo dost!
Zem už je zkoušená.
Bolavá. Churavá.
A tak prosím o milost!
Dost! Dost!
Přečteno 186x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, ARNOKULT
Komentáře (2)
Komentujících (2)