Anotace: pro kEEp sM:!Le),že nemám jen negativní pohled na svět
Těšínský:
Chtěla jsem Ti říct nejkrásnější slovo,
....
- stádo motýlů odletělo.
Nevim proč se obhajuju.Je to muj výtvor.Možna divný,ale můj.Nikdy jsem neřekla,že jsem profesionál.
09.03.2007 20:38:00 | Gabriel - Sinóda
Vlastně málem jsem zapomněla
- stádo motýlů odletělo.
--------neznělo by líp------
Málem jsem vlastně zapomněla
-odletělo stádo motýlů-.......
myslím,že to poněkud mění rytmus a lépe to zní,.....
ale tak to vnímám možná jen já.......
....jinak mile nápadité,hlavně závěr!
09.03.2007 20:24:00 | Těšínský