Rozražte bránu do ráje
a rozházejte do kopretin kosti
Zítřejší noviny omráčí
Krutost si vybrala
V rámci své zkušenosti
Rozviňte koberec úplně bez barvy
a rozestelte písmena po něm
osiřela
Neběsním
Jen truchlím - Hamletovsky
10.1.1986