Je to složitější. Nic nevíme o tom, co bylo před Big Bangem, kvantová provázanost podivná, Schrödingerova kočka živá i mrtvá, jednoduchá neodarwinistická interpretace evoluce má "mezery" (viz i ten šoumen Flégr s tou "zamrzlou" - případně je to epigenetika? - jenže to pak znamemá, že "informace" se dědí), vesmír je evidentně konečný, gravitace záhadná (anebo, že by zde byl skutečně fenomén "informace" - fyzici už nesměle uvažují o jeho relevanci). Navíc problémy s nekonečnem (malým i velkým) - všude. U standardního modelu Feynmannovy "kejkle" - atd. atd. Penroseho (není to šaman právě dostal Nobelovu cenu) mikrotubuly jako brána do jiného světa (samozřejmě Rak aj. vidí kvantové ve všem - viz i napojení na indickou jógu /to nemyslím - držím se vědy/). Takže prostě nevíme. Od jisté doby jsem se proto nazval: Blbec Kult.
12.10.2020 16:01:16 | ARNOKULT