Doba zlá
Za každým mrakem slunce svítí,
za rouškou úsměv může být.
Nemůže stále jenom dobře býti,
důležité je zůstat žít.
Poj´dte být lidmi ve své podstatě,
nenávist a pýchu nechte spát.
Nechce nikdo být na smrti lopatě,
ani své blízké mrše dát.
Zvládli jsme nemoce i tanky,
nezlomil nás srp ani svastika.
Můžem si stavět vzdušné zámky,
ale ne dělat že nás se to netýká.
Přečteno 164x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, šerý, Marten, Psavec, ARNOKULT, Donne, Koala, Tomcat
Komentáře (10)
Komentujících (8)