VELKÁ PARDUBICKÁ ZABIJAČKA
Ze sedla žokej padá jak žok,
majitel koně má z toho šok,
favorit pošel, zlámal si vaz,
dokurvil tiket mnohému z vás.
HOBBY IS DEAD
Nejen na Taxisu dořehtal koníček:
k dlouhému spánku nám ulehl Baníček,
jak mu to z Prahy až přikázal páníček;
nasral tím zástupy plešek i mániček.
BO PRYMULA PIČO
Zelená je tráva,
na níž Baník hrává,
vlastně kdysi hrával.
Už tam není kravál,
kotel doma sedí
a dlaně ho svědí.
Mladší to nepamatují, ale už za komunistů se před Velkou pardubickou ironicky říkávalo, že v obchodech zase "bude konina"...Už tenkrát byli lidé proti-Taxis měli dávno zakázat!!!
13.10.2020 10:58:32 | Lighter