Život nie je nočná košeľa
Nežiješ
na čakaní sa ti tvoria letokruhy
no nepočítaš ich
aj tak máš plné ruky prázdnoty
neuvedomuješ si srdce
ani vnútrolebečnú ozvenu
pretože myšlienky považuješ za vtieravé
ako úradné výzvy v obálkach
ktorým nikdy neurobíš cisársky rez
spoliehaš sa na Boha
aj keď nemá chemické zloženie
a letíš na ružovej
niekde tesne nad lakťami
zapichnutými do stola
nemáš prečo žiť
pretože neveríš
že si skutočný
už teraz
Přečteno 188x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, gallatea, Now, šerý, ARNOKULT
Komentáře (2)
Komentujících (2)