Sbírka: Vzdoromládí
Pouto hloupé označení
konta života s touto
vírou, která je tak jako tak oněmělá
neboť vřelá slova dávnou zakopaly
hlučné hlasy trub a troubů
Spoutali touto skutečností
vlastní názory a nápor tím
vygradovali do otáček světa
Chvěje se - závěje tají
a zpěváci přece odlétají
13.1.1986