Mierne depresívna
Cez noc som uvaril ďalšie ráno
prehltol som prvé minúty
a dôkladne chodidlami poprežúval koberec
na ceste do kúpeľne
pozdraviť pokrčený ksicht
žiadne prekvapenie sa nekoná
z očí mi vyteká stále ten istý sen
byť aspoň sám sebou
vo svete figurín
stará pákovka má stále bojovú náladu
a kým kvapky vody narážajú krehkými päsťami
do nerezového umývadla
čumím volským okám na dúhovky
a snáď to nie je žltačka
žujem gumený chlieb
a jazykom si počítam zuby
možno sa dnes opijem
uzatváram telo do textilnej truhly
a vyrážam do sveta
ktorý tak nenávidím
autá
stromy
psy
budovy
ostatní ľudia
dokonalá architektúra pekla
som zlý
a to jediné je na mne dobré
pretože od seba nič neočakávam
a snáď ani ostatní nie
mám však so sebou ochotu zabíjať
keby náhodou
Přečteno 153x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
Komentáře (1)
Komentujících (1)