KRITIČKA
Měla oči jako led,
když mou báseň četla;
pěkná ženská napohled,
však básníků metla.
„Je to jenom póza,“ dí,
k odchodu se točí;
nemá špatné pozadí.
Hezčí, než-li oči.
KARDIOLOGICKÝ RÉBUS
Přes mnohačetné zlomeniny
Přes masivní krvácení
Z přehršle ran
Mé okoralé
Potetované
Posprejované
Vytunelované srdce
Kupodivu
Pořád ještě tluče
Obě SUPER..a TA s tím SRDCEM..to ke síla. ;):) *ST Pěkný víkend milý Neklane a ať se ti daří
16.10.2020 08:38:27 | jenommarie