Pozdrav všem.
Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020, tato básnička vznikla pro vás. Zlatíčka!
Pozdrav všem.
Píšu bez dukátů.
Rozesměju starou botu.
A po své cestě do práce,
rozdávám veršované koláče.
A tak prosím,
ať dnes nikdo nepláče.
Mkinka zlým drápek ukáže.
A těm hodným,
přidá chloupek z kožíšku.
Píšu. Hladím svou kočičku.
Přečteno 160x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Tomcat, Dejvis, Psavec, ARNOKULT, Jan Kacíř
Komentáře (2)
Komentujících (2)