Smrt je cíl
Život je start
a smrt je cíl,
běžci se blíží k čáře
a cítí tuhnutí svých žil.
Výstřelem pistole,
vše začíná,
výkřikem diváků,
to končívá.
Na začátku den,
a na konci spánek,
vše uzamknuto klíčem,
na dveřích zámek.
Smrt je součástí,
našeho života,
strach,bolest
a potom nicota.
Smrt je součástí,
tvého života,
je to tvoje,
jediná jistota.
Přečteno 554x
Tipy 1
Poslední tipující: BarborkaM.
Komentáře (3)
Komentujících (3)