docela bych si něco poslech, dá se to někde najít? nebo máš někde nahrávku, co se dá poslat?
20.10.2020 09:38:29 | praetorian
Nahrávky jsou pouze někde na kazetách..., tedy, tý první éry. "Pod Černý vrch" snad ještě existuje, ale to se mi už vůbec nelíbí, to je o něčem úplně jiném..
20.10.2020 10:15:04 | Bordža
...a jaky styl jste hráli?...texty zajímavý...;-)
17.10.2020 15:51:37 | Marten
No, prvně se to jmenovalo "Druhá upomínka"..., protože jsme si založili kapelu v knihovně - my - knihovníci....Pak mne z kapely vyhodili ("šéfovi" se nezdál můj zpěv - a kajícně říkám, že měl pravdu)....a vznikla z toho skupina "Pod Černý vrch". To s mi už nelíbilo. To, co jsme hráli předtím, bylo lepší. A tahle písnička "Podivnej" má ještě podnázev "Ondřejov"..., neb vznikla během několika minut ve zkušebně v Ondřejově. To je prostě má erbovní píseň. Zpívala to se mnou naše houslistka...výborná muzikantka a půvabná děva..., jak jsem se však s lítostí dověděla, jako velmi mladá "odplula již na Avalon". Nikdo už tak krásně hlasově se mnou nebude ladit, jako ona.
19.10.2020 13:23:46 | Bordža