Stokorcový les
.
Do jemnosti saténových polštářů
zanořil jsem zaprášený obličej
po vyfárání ze slov lhářů
když bůh se na čas odmlčel
A s přikrývkou z dávnověku
z rouna ustřižených pravd
do prostoru molekul
sháním nepíchnutý raft
Trpělivost hlíny | půdy | země
řeky na pokraji pláče
obejmul jsem tě stokrát a neměl
Šťastný za pevninu
A stál. Na čem?
Tou vrtkavou melancholií
nyní krmím svá vnoučata
my všichni smutní o holi
Děti co se ženou
za mámou domů
unavené štastné a od bláta
.
.
Přečteno 190x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Akrij8, Amonasr, Marcella, vojtěška, šerý, ARNOKULT, Frr, jitoush, Robin Marnolli, ...
Komentáře (6)
Komentujících (3)