Euforie
Anotace: Asi je to špatně, ale (možná bohužel?) je to tak...
V současné době
Štěstí vidím,
Lásko, v tobě
I když se stydím.
Možná by nemělo,
To tak být,
Vždy když se setmělo,
Byl čas jít.
Za tebou do myšlenek svých,
Kde kdysi zníval náš smích,
Snad možná za to se biji,
Že u tebe cítím se být v euforii.
Přečteno 179x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, Elis1ě, jenommarie
Komentáře (5)
Komentujících (3)