Nad městy
.
.
Podzim vyzval Jaro
k souboji na tatami
papíroví draci ulétají za roh
a jsou tam sami
Nebe se mračí
vítr sotva stačí udýchat
tolik zlostných pohledů
Bezradný pianista v prázdném sále
měl by začít
asi jen potlesk utichá
Drak letí dívá se
dům a vedle dům..
Není
jako Hačikó věrný jednomu místu
kde má čekat
na někoho koho se nedočká
proráží vzduch ptáky leká
vlka zahnal dobře je ovečkám
"Jak peníz tiše položený slepci"
jsou tady naše dny
drak s pohledem psím
v labyrintu tváří do očí pohlédni
Podzim vyzval zimu
k souboji na nože | země moje žij
Poslední radar zřejmě minul
a stoupá výš neohrožen
Kdo ho postavil
Na tom záleží
.
.
Přečteno 194x
Tipy 19
Poslední tipující: Emily Říhová, lawenderr, Akrij8, Amonasr, Marcella, mkinka, vojtěška, šerý, jenommarie, Marten, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)