Pohádka pro zloděje srdcí
Chceš zapomenout?
Nech se mnou kamkoli vést.
Buď můj vězeň lásky, tak se nechej svést.
Pokus se svou hlavu mnou si plést.
Nemáš na lásku štěstí?
Nevadí znám lepší slast.
Bude to má nejsladší past.
Neboj není to žádná strast.
Co se vlastně bude dít?
Smutek vysaji z kostní dřeni.
Ucítíš mé skutečné geny.
Naprosto dokonalé změny.
Přečteno 170x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Emily Říhová, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)