Zrcadlo
Anotace: Ráno mě napadlo, jak by se to napsalo, to co ukazuje zrcadlo.
Jazyk bílý, oči propadlé,
co to se mnou je ,
kdo na mně hledí v tom zrcadle.
Představme se navzájem,
nabízím,
nejeví však žádný zájem.
Osobo, co na mě civíš,
co hledíš takto po ránu.
Dřív než však zešedivíš,
přemýšlej trošku o tomto klamu.
Ten člověk naproti,
zdá se, že to nehrotí.
Že jen tak kouká,
jak na něj civíš,
myško hloupá.
Je to zvláštní, takhle po ránu,
koukat na osobu v tom rámu.
Má to však cenu, člověče?
Takhle život ti uteče!
Přečteno 207x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, jenommarie, ARNOKULT, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)