Pohádka pro démony
V temnotě se procházíš celé dny.
Neslyšíš děsy v ní?
Nevidíš zlo jenž se kolem tebe skrývá?
V temnotě se květina ukrývá.
Malý hloupý človíčku,
rozhlédni se trošičku.
Rozhlédni se a podívej se na mě,
dech z plic ti mizí chladně.
Tvé tělo leží v temnotě,
bez tepu leží v samotě.
Když zlo smrt porazilo,
tělo bez duše se probudilo.
Přečteno 141x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Guldrun, ARNOKULT
Komentáře (0)