Nemám rád hlasitá auta
s vytuněnými výfuky.
Seznamuji svou osamělost
s osamělostmi mladíků,
kteří musí hlasitě mluvit,
aby jim ostatní odpověděli
třeba jen tím,
že jim objedou auto klíči.
Není důležitá polarita,
ale hloubka vzájemné emoce.
Když se dostaví,
znamená to potvrzení
mladíkovy existence.
Jakási iniciace,
představení společnosti,
ve kterém sestupují půvaby
mladé dívky v nových šatech
po schodišti na sál.
Pokud iniciaci provede,
stává se mladík viditelným
i pro druhé pohlaví.
Dokonce je viditelný
už ve chvíli,
kdy ji chystá
a její zdar
je na spadnutí.
Teď nevím
..zda se jedná o mladíka s klíčem v ruce
..vs vlastník hlučného auta
Nebo jen ten
..který jde auto označkovat
..asi je zaujmou určitou dívku..oba. možná na spadnutí
toho přemýšlení nechat :D ;)..
myslím sebe..pa Kaji..měj se
21.10.2020 16:07:48 | jenommarie
Vidím Maruško, že jsem to nedotáhl. Příště to snad bude lepší. Díky. Krásný večer
21.10.2020 17:41:36 | Kaj
Milý Kaji..myslím že já dnes nejsem ve formě..tak příště a děkuji i ty měj krásný večer. :)
21.10.2020 21:08:40 | jenommarie